KookJij

Zeetongrolletjes met scampi's op een bedje van rucola met een verrassing van puree

Kleurrijk paasbord.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeetongrolletjes met scampi's op een bedje van rucola met een verrassing van puree te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze in licht gezouten water beetgaar koken. Afgieten, pureren deze kruiden het ei toevoegen evenzeer 1 tomaat in blokjes gesneden. Spuit mooie toefjes van de puree en houd deze warm onder de grill. Zeetongrolletjes en scampi's kruiden deze gaar aanbakken in een beetje boter. Rucola samen met de tomaat in blokjes gesneden en de sjalot zeer fijn gesneden onder elkaar mengen deze evenzeer kruiden. Serveer de puree en de salade op bord dresseer de vis erop en werk af met de citroenschijfjes, dille en bieslook. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Merciekes :-) dikke pootjes terug ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dank je, ook voor jullie en de sloebers ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Anna fijne zondagavond nog voor jullie 2tjes ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een prachtig gerechtje, Hilde! Helemaal in paassferen! :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Tanja, fijne zondag ;-)
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Lekker hoor en heel mooi opgemaakt! :-)