Recept
« Terug naar recepten
Zeetongrolletjes met scampi's op een bedje van rucola met een verrassing van puree
PT30M
Zeetongrolletjes met scampi's op een bedje van rucola met een verrassing van puree
Kleurrijk paasbord.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeetongrolletjes met scampi's op een bedje van rucola met een verrassing van puree te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze in licht gezouten water beetgaar koken. Afgieten, pureren deze kruiden het ei toevoegen evenzeer 1 tomaat in blokjes gesneden. Spuit mooie toefjes van de puree en houd deze warm onder de grill. Zeetongrolletjes en scampi's kruiden deze gaar aanbakken in een beetje boter. Rucola samen met de tomaat in blokjes gesneden en de sjalot zeer fijn gesneden onder elkaar mengen deze evenzeer kruiden. Serveer de puree en de salade op bord dresseer de vis erop en werk af met de citroenschijfjes, dille en bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: