Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van prei met aardappelpuree
PT30M
Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van prei met aardappelpuree
Porei een heerlijke om bij vis te serveren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van prei met aardappelpuree te bereiden
- Porei stengels in vier gelijke stukken snijden deze halveren stoof aan in boter en kruid naar smaak met peper, zout en muskaatnoot. voeg een beetje melk toe en bind deze. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water afgieten, pureren, kruiden naar smaak roer er een beetje melk onder samen met een klontje boter. Zeetongrolletjes kruiden met de viskruiden deze kort steamen. Serveer alles zeer warm op warm bord en werk af met citroen, peterselie en tomaat concassé.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.