Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 16 december 2014
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: cordon bleu van kabeljauw op een bedje van puree met verrassingen
PT30M
Dagschotel: cordon bleu van kabeljauw op een bedje van puree met verrassingen
De normale cordon blue of schnitzel is gemaakt van varkens/kip of kalkoen vlees. Eens iets anders nu met vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: cordon bleu van kabeljauw op een bedje van puree met verrassingen te bereiden
- Spekblokjes zonder vetstoffen even krokant aanbakken.
- Wortelen in blokjes snijden, ajuin in blokjes snijden, look door de perser doen. Tomaten het vruchtvlees verwijderen ( goed voor in een soepje ) snij de tomaat in concassé en hou deze aan de kant. Groenten even opstoven in een beetje boter.
- Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren roer er het eike en de goede boter eronder zeer goed kruiden. Voeg de groenten, spekblokjes en tomaat concassé toe.
- Cordon bleu gaar aanbakken. Serveer deze dagschotel zeer warm.