Recept
« Terug naar recepten
Aardbei-duo
PT20M
Aardbei-duo
Een heerlijk aardbei-duo recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbei-duo te bereiden
De aardbeien wassen, kroontjes eraf halen en in klein snijden. (4 stukken!) Bestrooien met de zoetstof en besprenkelen met de balsamicoazijn. Even goed door elkaar husselen en buiten de koelkast laten staan om te marineren.
In een glaasje aardbeien en griekse yoghurt scheppen. De oven voorverwarmen op 225°C. Per loempiavel twee eetlepels gemarineerde aardbeien erop scheppen en het vel als een knapzakje met een keukentouwtje bij elkaar binden. 12 minuten in de oven laten bakken. Gelijk na het bakken de knapzakjes overzetten op een schaaltje en de touwtjes weer verwijderen.
Het glaasje aardbeien/yoghurt en het knapzakje niet meer in de koelkast zetten. Serveren met eventueel wat gezoete stijf geslagen slagroom
In een glaasje aardbeien en griekse yoghurt scheppen. De oven voorverwarmen op 225°C. Per loempiavel twee eetlepels gemarineerde aardbeien erop scheppen en het vel als een knapzakje met een keukentouwtje bij elkaar binden. 12 minuten in de oven laten bakken. Gelijk na het bakken de knapzakjes overzetten op een schaaltje en de touwtjes weer verwijderen.
Het glaasje aardbeien/yoghurt en het knapzakje niet meer in de koelkast zetten. Serveren met eventueel wat gezoete stijf geslagen slagroom
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
taartjee zegt:
Dylan zegt:
Tania zegt:
dimitrimetcock zegt:
Tania zegt:
kim&pel zegt:
Tania zegt: