Recept
« Terug naar recepten
Aardbei-Monchoutaart
PT30M
Aardbei-Monchoutaart
Een heerlijk aardbei-monchoutaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
oud foldertje van A.H
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbei-Monchoutaart te bereiden
Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden.
Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen.
Op laatst Monchou erdoor kloppen.
Choco-koekjes verkruimelen en mengen met jam.
Op bodem van springvorm drukken
Mon-Chou mengsel erover strijken
Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken
Taart tot gebruik in koeling plaatsen.
Voor het aansnijden, bestrooien met poedersuiker.
Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen.
Op laatst Monchou erdoor kloppen.
Choco-koekjes verkruimelen en mengen met jam.
Op bodem van springvorm drukken
Mon-Chou mengsel erover strijken
Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken
Taart tot gebruik in koeling plaatsen.
Voor het aansnijden, bestrooien met poedersuiker.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Taart moet minstens 1 uur in de koeling staan vóór je het opdient. Maar het is een traktatie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jen zegt:
bametz-saffrie zegt:
van het merk CAMPINA. In het koelvak v.d. supermarkten (bij de crême fraiche e.d) zal je het ongetwijfeld vinden. Succes!:D
LisaLemper zegt: