Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met bessengelei + roomijs
PT15M
Aardbeien met bessengelei + roomijs
Een heerlijk aardbeien met bessengelei + roomijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jose aarns
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen idee
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met bessengelei + roomijs te bereiden
1 was de sinaasappel + rasp wat van de schil(1theelepeltje)
2 pers de sinaasappel uit
3 roer de geraspte sinaasappelschil + het sap door de gelei(jam)
4 was de aardbeien en verwijder de kroontjes, halveer ze en verdeel over de coupes/bordjes
5 schenk de gemengde gelei erover.
6. serveer met een bolletje roomijs.
2 pers de sinaasappel uit
3 roer de geraspte sinaasappelschil + het sap door de gelei(jam)
4 was de aardbeien en verwijder de kroontjes, halveer ze en verdeel over de coupes/bordjes
5 schenk de gemengde gelei erover.
6. serveer met een bolletje roomijs.
Mijn kookverhaal (jose aarns)
Erg lekker als nagerecht, of gewoon als lekkernij op een zomerse dag!
nurhayat zegt: