Recept
« Terug naar recepten
Ananas in loempiavelletjes
PT20M
Ananas in loempiavelletjes
Een heerlijk ananas in loempiavelletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ibolya kokke
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananas in loempiavelletjes te bereiden
schil de ananas en snij ze in blokjes.
verwarm de wok en dan de blokjes in de wok doen.
daarna op smaak brengen met malibu en suiker. je kan ook karamelsaus gebruiken voor meer smaak.
en als laatst de blokjes in de loempia velletjes rollen. en de oven op tussen de 130 en 150 graden zetten.ps: houd de loempai velletjes als ze in de oven liggen goed in de gaten houden, ze worden snel bruin van kleur.
verwarm de wok en dan de blokjes in de wok doen.
daarna op smaak brengen met malibu en suiker. je kan ook karamelsaus gebruiken voor meer smaak.
en als laatst de blokjes in de loempia velletjes rollen. en de oven op tussen de 130 en 150 graden zetten.ps: houd de loempai velletjes als ze in de oven liggen goed in de gaten houden, ze worden snel bruin van kleur.
jankrijger zegt: