Dit recept heb ik gemaakt met een blender. In een sapcentrifuge is het ijs meestal niet nodig.
Dit drankje is niet alleen lekker maar ook gezond. Ananas is rijk is aan vitamine C en gember bevat veel genezende eigenschappen.
Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Ananas-sapje te bereiden
1. Schil de halve ananas, het stuk gemberwortel en de halve citroen (verwijder zoveel mogelijk wit en de pitjes)
2. Snijd de ingrediënten zodat ze in de blender kunnen en pureer alles fijn.
3. Crunch het ijs en voeg toe aan het sap. Pureer het ijs nog even mee en giet het sap in een glas. Vind je het sap te dik voeg dan nog wat (koud) water toe.
4. Garneer met het blad van de ananas en je hebt meteen een handig roerstaafje.
2. Snijd de ingrediënten zodat ze in de blender kunnen en pureer alles fijn.
3. Crunch het ijs en voeg toe aan het sap. Pureer het ijs nog even mee en giet het sap in een glas. Vind je het sap te dik voeg dan nog wat (koud) water toe.
4. Garneer met het blad van de ananas en je hebt meteen een handig roerstaafje.