Recept
« Terug naar recepten
Ananasring met ijs en warme ananassaus
PT35M
Ananasring met ijs en warme ananassaus
Een heerlijk ananasring met ijs en warme ananassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.lekkerwijntje.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananasring met ijs en warme ananassaus te bereiden
Laat de ananas in een zeef uitlekken en vang het sap op.
Breng 5 eetlepels van het ananassap en de jam in een steelpan aan de kook en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus.
Verdeel de ananasschijven over 4 bordjes. Schep met een (kleine) ijslepel 2 à 3 bolletjes ijs op elke schijf. Verdeel de warme saus over het ijs en steek de koekwafels in het ijs. Tip!:In plaats van koekwafels kunt u het gerecht ook garneren met een toefje verse munt en een garneerchocolaatje
Breng 5 eetlepels van het ananassap en de jam in een steelpan aan de kook en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus.
Verdeel de ananasschijven over 4 bordjes. Schep met een (kleine) ijslepel 2 à 3 bolletjes ijs op elke schijf. Verdeel de warme saus over het ijs en steek de koekwafels in het ijs. Tip!:In plaats van koekwafels kunt u het gerecht ook garneren met een toefje verse munt en een garneerchocolaatje