KookJij

Ananasring met ijs en warme ananassaus

Een heerlijk ananasring met ijs en warme ananassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: www.lekkerwijntje.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ananasring met ijs en warme ananassaus te bereiden

Laat de ananas in een zeef uitlekken en vang het sap op.
Breng 5 eetlepels van het ananassap en de jam in een steelpan aan de kook en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus.

Verdeel de ananasschijven over 4 bordjes. Schep met een (kleine) ijslepel 2 à 3 bolletjes ijs op elke schijf. Verdeel de warme saus over het ijs en steek de koekwafels in het ijs. Tip!:In plaats van koekwafels kunt u het gerecht ook garneren met een toefje verse munt en een garneerchocolaatje





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst