Recept
« Terug naar recepten
Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus
PT40M
Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus
Een heerlijk andijvie-gehaktschotel met champignonsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
2305 kCal energie
26 Gram eiwit
34 Gram vet
37 Gram koolhydraten
26 Gram eiwit
34 Gram vet
37 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Maggi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus te bereiden
1.Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de andijvie 3 minuten. Verdeel de andijvie over de bodem van een met de boter ingevette ovenschaal.
2.Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui al omscheppend rul. Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus door het gehakt. Bereid de puree volgens de aanwijzingen.
3.Schep het gehakt met de saus op de andijvie en strijk de puree erover uit. Bak de schotel 20 minuten in de oven.
2.Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui al omscheppend rul. Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus door het gehakt. Bereid de puree volgens de aanwijzingen.
3.Schep het gehakt met de saus op de andijvie en strijk de puree erover uit. Bak de schotel 20 minuten in de oven.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Heerlijk om te eten en lekker snel klaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
josenivonne zegt:
ger2 zegt:
Kokosolie kan ook heel goed.
aninaj zegt:
sasenjan zegt: