Recept
« Terug naar recepten
Appeltaart
PT50M
Appeltaart
Een heerlijk appeltaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
leo verstrepen
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appeltaart te bereiden
1) Deeg met papier in bakvorm leggen.
2)Appelen schillen en in kleine blokjes snijden.(in bakvorm gelijkmatig verdelen .
3)1 soeplepel bloem en 1 soeplepel suiker in bakdeeg strooien.
4)Oven voorverwarmen op 180 graden.
5)Boter smelten en van vuur nemen. 3 eieren met eiwit klutsen - 150 gr. suiker +35 gr. aardappelbloem handmatig mengen.
6) Mengsel goed verdelen over de appelen en in oven plaatsen. 30 a 40 min op 180 graden.
2)Appelen schillen en in kleine blokjes snijden.(in bakvorm gelijkmatig verdelen .
3)1 soeplepel bloem en 1 soeplepel suiker in bakdeeg strooien.
4)Oven voorverwarmen op 180 graden.
5)Boter smelten en van vuur nemen. 3 eieren met eiwit klutsen - 150 gr. suiker +35 gr. aardappelbloem handmatig mengen.
6) Mengsel goed verdelen over de appelen en in oven plaatsen. 30 a 40 min op 180 graden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
De 'Geblesseerden' zegt:
leonardo zegt:
bengel6300 zegt:
dag Raymonda
leonardo zegt:
bengel6300 zegt:
handig zo bladerdeeg en gemakkelijk geen geknoei meer en vlug klaar en ook lekker ik heb dat al veel gemaakt.
dag Raymonda:)
leonardo zegt:
aardappelzetmeel van anco 200gr. is in klein pakjes overal verkrijgbaar.
martha zegt:
mia7 zegt:
AnnikaT zegt: