Recept
« Terug naar recepten
Cake met appel en rabarber
PT60M
Cake met appel en rabarber
Een heerlijk cake met appel en rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met appel en rabarber te bereiden
Verwarm de oven op 200 gr.
Laat de boter zacht worden en voeg de suiker erbij klop dit romig op.
Voeg de eieren toe en meng zeer goed.
Vervolgens de bloem toevoegen tot je een homogeen mengsel bekomt.
Smeer de bakvorm in met boter en bestrooi met bloem, een laagje deeg, appels en rabarber vervolgens terug deeg, appels en rabarber.
Bak deze gedurende 60 min in de voorverwarmde oven op 200 gr. Laat afkoelen in bakvorm.
Laat de boter zacht worden en voeg de suiker erbij klop dit romig op.
Voeg de eieren toe en meng zeer goed.
Vervolgens de bloem toevoegen tot je een homogeen mengsel bekomt.
Smeer de bakvorm in met boter en bestrooi met bloem, een laagje deeg, appels en rabarber vervolgens terug deeg, appels en rabarber.
Bak deze gedurende 60 min in de voorverwarmde oven op 200 gr. Laat afkoelen in bakvorm.
Hilde Dumont zegt: