Recept
« Terug naar recepten
Rabarber cake
PT60M
Rabarber cake
Een heerlijk rabarber cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
???? personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarber cake te bereiden
Ontvlies de rabarber en snijd in stukken.
Vermeng de boter en suiker en vanillesuiker tot een romige massa(desnoods boter een beetje laten smelten)
Voeg de eieren toe en goed roeren.
De gezeefde bloem toevoegen en roer tot een homogeen massa.
Beboter de vorm en bestrooi met bloem.
Giet een beetje deeg in de vorm en leg vervolgens de rabarber erop terug deeg en rabarber eindigen met deeg.
Bak de cake +/- 60min in voorverwarmde oven van 160graden.
Laat afkoelen in cakevorm.
Vermeng de boter en suiker en vanillesuiker tot een romige massa(desnoods boter een beetje laten smelten)
Voeg de eieren toe en goed roeren.
De gezeefde bloem toevoegen en roer tot een homogeen massa.
Beboter de vorm en bestrooi met bloem.
Giet een beetje deeg in de vorm en leg vervolgens de rabarber erop terug deeg en rabarber eindigen met deeg.
Bak de cake +/- 60min in voorverwarmde oven van 160graden.
Laat afkoelen in cakevorm.
Anna zegt: