Recept
« Terug naar recepten
Gold colored appel cake
PT60M
Gold colored appel cake
Een heerlijk gold colored appel cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gold colored appel cake te bereiden
Appels schillen , klokhuis verwijderen en in partjes snijden.
De boter samen met de suikers goed opkloppen tot een homogene massa .
Voeg de eieren toe en evenzeer goed opkloppen.
Als laatste de gezeefde bloem er onder mengen.
Beboter de tulbandvorm zeer goed en bestrooi met bloem. Een laagje deeg in de vorm een laagje appel , en ga zo verder tot het deeg en de appels verwerkt zijn.
Bak dit in een voorverwarmde oven op 200graden gedurende een 60 min .
Laat afkoelen in vorm op rooster.
De boter samen met de suikers goed opkloppen tot een homogene massa .
Voeg de eieren toe en evenzeer goed opkloppen.
Als laatste de gezeefde bloem er onder mengen.
Beboter de tulbandvorm zeer goed en bestrooi met bloem. Een laagje deeg in de vorm een laagje appel , en ga zo verder tot het deeg en de appels verwerkt zijn.
Bak dit in een voorverwarmde oven op 200graden gedurende een 60 min .
Laat afkoelen in vorm op rooster.