Recept
« Terug naar recepten
Dessert: cake met speculaas en appel en een verrassing
PT60M
Dessert: cake met speculaas en appel en een verrassing
Cake met speculaas en appel deze omwentelt met advocaat.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: cake met speculaas en appel en een verrassing te bereiden
- Boter laten smelten meng de suikers toe en klop tot een romige massa voeg de eieren toe en klop deze goed op. Voeg de gezeefde zelfrijzende bloem toe en meng tot je een homogeen mengsel bekomt. Beboter de cakevorm en bestuif met bloem. Bedek de bodem van de cakevorm met een laagje deeg vervolgens de speculaas erop verdelen. Appels geschild en in partjes gesneden omwenteld met advocaat erover verdelen. Vervolgens terug deeg als laatste enkele stukjes appel bovenop het deeg. Verwarm de oven op 180 gr bak de cake +/- 60 min gaar laat afkoelen in vorm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Lucrece Delem zegt: