KookJij

Cake met perzikken en appel

Een heerlijk cake met perzikken en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cake met perzikken en appel te bereiden

Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanille suiker tot een romig geheel.Voeg de eieren toe en klop goed op.Voeg als laatste de bloem toe en roer dit dit goed onder elkaar.Beboter de taart vorm en bestuif met bloem .Vul de bodem met dit mengsel en leg de in kwartjes gesneden appelen erop vervolgens de perzikken bedek terug met het deeg mengsel.Als laatste nog enkele perzik schijven boven op.Bak dit gedurende 60min in voorverwarmde oven op 180 gr.Laat afkoelen in taart vorm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Rita,volgens mij moet dat lukken.en de cake vulling bedoel ik het deeg mengsel.Zal het veranderen in de bereiding.Veel succes en laat maar weten of het gelukt is met zelfrijzend bakmeel.Groetjes van ons 3 :);):p
Rita

Rita zegt:
Het lijkt mij een heerlijke cake. Maar het laatste stukje van de beschrijving kan ik even niet volgen. Perzikken bedek terug met de cake vulling enz. Kan ik ook gewoon zelfrijzend bakmeel gebruiken want dat heb ik nog staan.
Met vriendelijke groet,
Rita.