Recept
« Terug naar recepten
Cake met perzikken en appel
PT60M
Cake met perzikken en appel
Een heerlijk cake met perzikken en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met perzikken en appel te bereiden
Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanille suiker tot een romig geheel.Voeg de eieren toe en klop goed op.Voeg als laatste de bloem toe en roer dit dit goed onder elkaar.Beboter de taart vorm en bestuif met bloem .Vul de bodem met dit mengsel en leg de in kwartjes gesneden appelen erop vervolgens de perzikken bedek terug met het deeg mengsel.Als laatste nog enkele perzik schijven boven op.Bak dit gedurende 60min in voorverwarmde oven op 180 gr.Laat afkoelen in taart vorm.
derbyke zegt: