KookJij

Peren cake afgegarneerd met manderijntjes

Een heerlijk peren cake afgegarneerd met manderijntjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peren cake afgegarneerd met manderijntjes te bereiden

Laat de boter zacht worden en voeg de suiker toe ook de vanille suiker en vanille pudding,klop dit zeer goed op.De eieren erbij en alles goed opkloppen.De bloem er gezeefd bij doen en mengen tot een homogene massa.Het vocht van de peren gieten en droog deppen.Manderijntjes van de schil ontdoen en in partjes verdelen.
Neem een taartvorm leg er bakpapier in en vul de bodem met het deeg ,de in partjes gesneden peren over het deeg verdelen terug vullen met het deeg.
Als laatste de manderijntjes op het deeg leggen en bestrooien met kaneel.
Bak dit geheel in een voorverwarmde oven van 180 gr gedurende 60 min.Laat afkoelen in vorm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst