Recept
« Terug naar recepten
Aubergine in tomaten saus
PT10M
Aubergine in tomaten saus
Een heerlijk aubergine in tomaten saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siegfried W. Felix
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Maleisie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aubergine in tomaten saus te bereiden
Aubergine in grote blokjes (+/- 3 cm in vierkant) snijden.
Olie in wok verhitten, (groot vuur) blokjes aubergine hierin fruiten,(2 min.) knoflook pletten en mee fruiten.
Na +/- 3-5 min. de rest van de ingredienten toevoegen eventueel met een paar eetl.water indien het gerecht te dik is.
Olie in wok verhitten, (groot vuur) blokjes aubergine hierin fruiten,(2 min.) knoflook pletten en mee fruiten.
Na +/- 3-5 min. de rest van de ingredienten toevoegen eventueel met een paar eetl.water indien het gerecht te dik is.