Recept
« Terug naar recepten
Balinese kip
PT20M
Balinese kip
Een heerlijk balinese kip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Onbekend
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Balinese kip te bereiden
Kipfilet uien en champignons apart bakken.
Als alles gaar is, alles in een pan doen.
Doe de hete bouillon, scheutje azijn, de nasi kruiden, sambal, suiker, ketjap, ketchup, laos en evt. peper en zout bij het mengsel.
Als geheel goed warm is, de saus evt. afbinden met maïzena.
Serveren met witte rijst.
Als alles gaar is, alles in een pan doen.
Doe de hete bouillon, scheutje azijn, de nasi kruiden, sambal, suiker, ketjap, ketchup, laos en evt. peper en zout bij het mengsel.
Als geheel goed warm is, de saus evt. afbinden met maïzena.
Serveren met witte rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
annemie zegt:
Ik voeg er nog een klein blikje gebroken sperzieboontjes bij.
Het is een echte topper!!:p
Barbara Metz zegt:
jokesk zegt:
Ik zal wel moeten zoeken naar ingrediëten omdat we maar in een klein plaatsje wonen en niet dicht bij een grote plaats.:D :?