Recept
« Terug naar recepten
Bami
PT30M
Bami
Een lekkere bami die eigenlijk ook wel lekker simpel was om te maken.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bami te bereiden
- Mienestjes in ruim kokend water 9 min. koken.
- Wok verhitten en de olie erin doen, goed heet laat worden. (niet verbranden)
- Vlees toevoegen en lekker bruin bakken.
- Ui en knoflook toevoegen en fruiten.
- Dan de wortel en prei toevoegen, tomatenpuree erdoor en even doorbakken en dan laten smoren zodat de wortel zachter wordt.
- De uitgelekte mie erdoor roeren en op smaak brengen met evt. ketjap of peper en zout.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Ik heb hierbij een omeletje bij gebakken. Sambal en ketjap op tafel gezet met kroepoek en gebakken uitjes van conimex
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda Lamers zegt:
Gerda Lamers zegt: