Recept
« Terug naar recepten
Barbecuesaus
PT30M
Barbecuesaus
Een heerlijk barbecuesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bezemsteeltje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Barbecuesaus te bereiden
Laat de uitjes uitlekken en vang het vocht op in 2 verschillende kommen. In een deel van het vocht wel je de rozijnen.
De andere helft van het uienenvocht opkoken met 1 laurierblad.
Voeg er 4 soeplepels suiker en de tomatenketchup bij en laat even opkoken.
Zonodig binden met wat maïzena, voeg dan de rozijnen en het vocht toe.
Voeg de uitjes erbij en laat nog even doorkoken.
Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.
Serveertips:
Lekker bij vlees, groenten...barbecue,buffet.
Je kan de hoeveelheid ook aanpassen.
Kan zowel warm als koud gegeten worden.
De andere helft van het uienenvocht opkoken met 1 laurierblad.
Voeg er 4 soeplepels suiker en de tomatenketchup bij en laat even opkoken.
Zonodig binden met wat maïzena, voeg dan de rozijnen en het vocht toe.
Voeg de uitjes erbij en laat nog even doorkoken.
Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.
Serveertips:
Lekker bij vlees, groenten...barbecue,buffet.
Je kan de hoeveelheid ook aanpassen.
Kan zowel warm als koud gegeten worden.