KookJij

Barbecuesaus

Een heerlijk barbecuesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: bezemsteeltje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Barbecuesaus te bereiden

Laat de uitjes uitlekken en vang het vocht op in 2 verschillende kommen. In een deel van het vocht wel je de rozijnen.
De andere helft van het uienenvocht opkoken met 1 laurierblad.
Voeg er 4 soeplepels suiker en de tomatenketchup bij en laat even opkoken.
Zonodig binden met wat maïzena, voeg dan de rozijnen en het vocht toe.
Voeg de uitjes erbij en laat nog even doorkoken.
Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.
Serveertips:
Lekker bij vlees, groenten...barbecue,buffet.
Je kan de hoeveelheid ook aanpassen.
Kan zowel warm als koud gegeten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst