Recept
« Terug naar recepten
Bessen met mascarpone
PT15M
Bessen met mascarpone
Een heerlijk bessen met mascarpone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bessen met mascarpone te bereiden
Doe de bessen in een grote kom. Breng het water met het rietsuiker, sap van de limoen en de bessenlikeur aan de kook. Schenk warm bij de bessen. Schep om. Zet 1 uur in de koelkast.
Verdeel het fruit over de vuurvaste kommetjes. Klop de eierdooiers los met de room, bloemsuiker en het vanille-extract of vanille suiker. Spatel de mascarpone en de citroenzeste door het mengsel. Verdeel over de kommetjes. Zet 5 min. onder de grill.
Verdeel het fruit over de vuurvaste kommetjes. Klop de eierdooiers los met de room, bloemsuiker en het vanille-extract of vanille suiker. Spatel de mascarpone en de citroenzeste door het mengsel. Verdeel over de kommetjes. Zet 5 min. onder de grill.