Recept
« Terug naar recepten
Beverse Hoevekaas met rode algen, (zie opm)
PT20M
Beverse Hoevekaas met rode algen, (zie opm)
Een heerlijk beverse hoevekaas met rode algen, (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beverse Hoevekaas met rode algen, (zie opm) te bereiden
Bereiding:
Bestrooi de kroepoek met de erg fijn gemalen Postel Oud en serveer samen met de stukjes Beverse Hoevekaas. Presenteer de kaas met een kommetje picklesdip, gemengd met de room en werk af met wat bladpeterselie
Bestrooi de kroepoek met de erg fijn gemalen Postel Oud en serveer samen met de stukjes Beverse Hoevekaas. Presenteer de kaas met een kommetje picklesdip, gemengd met de room en werk af met wat bladpeterselie