Recept
« Terug naar recepten
Pasta surprise
PT30M
Pasta surprise
Een heerlijk pasta surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta surprise te bereiden
Pasta beetgaar koken ± 20 min. met een soeplepel seafood rub kruiden.
Scampi's pellen en drogen deze kruiden samen met de zeetongrolletjes met de viskruiden van Oil & Vinegar en in bloem wentelen. Bak deze krokant aan in boter.
Voor de saus: wortelen, paprika en tomaten fijn snijden en opstoven in boter. Even de mixer erin.
De ajuintjes goed gaar bakken in boter voeg de in ringen gesneden olijven toe kruid goed af met seafood rub kruiden en de gemixte massa.
Laat op een zacht vuur pruttelen.
De geitenkaasjes met de tomaatjes erop even onder de grill.
Serveer alles op bord werk af met een beetje olijfolie de kaas en bladpeterselie.
Scampi's pellen en drogen deze kruiden samen met de zeetongrolletjes met de viskruiden van Oil & Vinegar en in bloem wentelen. Bak deze krokant aan in boter.
Voor de saus: wortelen, paprika en tomaten fijn snijden en opstoven in boter. Even de mixer erin.
De ajuintjes goed gaar bakken in boter voeg de in ringen gesneden olijven toe kruid goed af met seafood rub kruiden en de gemixte massa.
Laat op een zacht vuur pruttelen.
De geitenkaasjes met de tomaatjes erop even onder de grill.
Serveer alles op bord werk af met een beetje olijfolie de kaas en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.