Recept
« Terug naar recepten
Roodbaarsfilet op een groen bedje van pasta
PT20M
Roodbaarsfilet op een groen bedje van pasta
Een heerlijk roodbaarsfilet op een groen bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roodbaarsfilet op een groen bedje van pasta te bereiden
Kook pasta beetgaar in ruim water met het visbouillon blokje.
Sluimererwten in twee snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Venkel grof snijden in reepjes.
Sjalotjes grof snijden.
Dille, peterselie en kervel grof hakken.
Wok de groenten beetgaar gekruid aan in olijfolie voeg als laatste de grof gesneden dille, peterselie en kervel toe.
Evenzeer de pasta eronder mengen.
Snij de roodbaarsfilet in stukken kruid deze goed en wentel in bloem. Bak krokant gaar aan.
Serveer zeer warm op bord en werk af met roze garnalen dille en grof gehakte bladpeterselie.
Sluimererwten in twee snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Venkel grof snijden in reepjes.
Sjalotjes grof snijden.
Dille, peterselie en kervel grof hakken.
Wok de groenten beetgaar gekruid aan in olijfolie voeg als laatste de grof gesneden dille, peterselie en kervel toe.
Evenzeer de pasta eronder mengen.
Snij de roodbaarsfilet in stukken kruid deze goed en wentel in bloem. Bak krokant gaar aan.
Serveer zeer warm op bord en werk af met roze garnalen dille en grof gehakte bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.