Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Zwaardvis met groenten en pasta
PT30M
Zwaardvis met groenten en pasta
Een heerlijk zwaardvis met groenten en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwaardvis met groenten en pasta te bereiden
Kruid de vis goed met viskruiden en bak deze aan in olijfolie.
Wok de fijngesneden sjalotjes, samen met de fijn gesneden venkel en broccoliroosjes aan in olijfolie, voeg de de pasta toe en kruid zeer goed af, voeg als laatste de tomaatjes in partjes gesneden toe.
Serveer alles zeer warm op bord.
Wok de fijngesneden sjalotjes, samen met de fijn gesneden venkel en broccoliroosjes aan in olijfolie, voeg de de pasta toe en kruid zeer goed af, voeg als laatste de tomaatjes in partjes gesneden toe.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Hoef ik nooit meer na te denken wat te koken! Groeten Hans en de 'eeuwig' blijde vriend Bores:):):)
PS Vanwege m'n gewicht ben ik begonnen met Montignac, wil afvallen. Gaat als een speer, maar minder variatie in gerechten dan vroeger.
mia7 zegt:
Ik zal het op internet zoeken. Ik moet het toch echt wel gaan proberen, mijn man is stapelgek op vis. Ik ga het recept eens proberen. En laat het je weten.:):D:p:p:p
mia7 zegt:
Ken dit soort vis niet.
Zijn dit vissen met die zaagneuzen, Hilde ?
derbyke zegt: