Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel in een jasje van bladerdeeg
PT40M
Zeeduivel in een jasje van bladerdeeg
Een heerlijk zeeduivel in een jasje van bladerdeeg recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel in een jasje van bladerdeeg te bereiden
Dep de vis droog en kruid met peper en dille .Bak de vis aan weerszijden aan in olijfolie.Neem het bladerdeeg en leg de vis erop smeer de randen in met ei en leg terug bladerdeeg duw lichtjes aan en maak inkepingen met de schaar.Laat dit gedurende 30min bakken in voorverwarmde oven op 180gr.Krieltjes beetgaar koken met een beetje zeezout .Stoof de groenten beetgaar in boter met gemalen peper en dille voeg de mierikswortel ,room en gorgonzola toe en evenzeer de krieltjes als laatste de kerstomaatjes.Stoof dit geheel even op.Dresseer dit met de vis op bord en garneer af met ruccola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.