Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Omeletje - Vis holiday
PT20M
Omeletje - Vis holiday
Een heerlijk omeletje - vis holiday recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje - Vis holiday te bereiden
Verwarm de oven op 180 gr.
Klop de eikes los met de room en mierikswortel pasta.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Champignons in ringen snijden.
Neem een pan een beetje boter laten smelten en de groenten toevoegen kruiden heel even aanstoven.
De los geklopte eitjes erover verdelen.
Verdeel de gerookte zalm in slierten gesneden over de omelet evenzeer de garnalen.
Verbrokkel de kaas erover.
Als de ei massa loskomt van de pan deze in de oven plaatsen en laten gaar worden.
Serveer zeer warm.
Klop de eikes los met de room en mierikswortel pasta.
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Champignons in ringen snijden.
Neem een pan een beetje boter laten smelten en de groenten toevoegen kruiden heel even aanstoven.
De los geklopte eitjes erover verdelen.
Verdeel de gerookte zalm in slierten gesneden over de omelet evenzeer de garnalen.
Verbrokkel de kaas erover.
Als de ei massa loskomt van de pan deze in de oven plaatsen en laten gaar worden.
Serveer zeer warm.