Recept
« Terug naar recepten
Omeletje, een fantasieke van overschotjes
PT20M
Omeletje, een fantasieke van overschotjes
Een heerlijk omeletje, een fantasieke van overschotjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje, een fantasieke van overschotjes te bereiden
Kluts de eikes met room en kruid deze met de boven vermelde kruiden.
Aardappel in dunne schijven snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in dunne schijven snijden.
Sjalotten grof snijden.
Kerstomaatjes halveren.
Zalm in slierten snijden.
Stoof de groenten even aan in boter kruiden, en hou deze even apart.
Boter goed laten opwarmen en de eimassa toevoegen vervolgens de groenten, vis en kaas op de eimassa, eventueel een beetje bijkruiden. Deksel op de pan en laat nu maar op een matig vuur gaar bakken.
Serveer deze omelet met vers gebakken boerenbrood.
Aardappel in dunne schijven snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in dunne schijven snijden.
Sjalotten grof snijden.
Kerstomaatjes halveren.
Zalm in slierten snijden.
Stoof de groenten even aan in boter kruiden, en hou deze even apart.
Boter goed laten opwarmen en de eimassa toevoegen vervolgens de groenten, vis en kaas op de eimassa, eventueel een beetje bijkruiden. Deksel op de pan en laat nu maar op een matig vuur gaar bakken.
Serveer deze omelet met vers gebakken boerenbrood.
Harry Lohr zegt:
Kan natuurlijk heel goed met een eitje.
Maar je kan er ook een heerlijk soort van stoofpotje van maken in
bijvoorbeeld de slowcooker.
Wat wij ook wel eens hebben gedaan, een soepje er van maken.