Recept
« Terug naar recepten
Paasomelet met lente kleuren en geuren
PT20M
Paasomelet met lente kleuren en geuren
Een heerlijk paasomelet met lente kleuren en geuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasomelet met lente kleuren en geuren te bereiden
Eieren loskloppen met de room en kruiden met peper, zeezout, dragon, basilicum en rozemarijn .
Snij de sjalotten fijn, courgette in dunne schijven snijden.
Champignons en tomaatjes evenzeer in schijven.
Rucola grof snijden.
Boter laten smelten en de groenten toevoegen evenzeer kruiden, stoof dit beetgaar aan.
De losgeklopte eieren erover verdelen de rucola en Boursinblokjes.
Laat dit alles op een zacht vuur bakken tot de eimassa gestold is.
Serveer met brood of opgebakken aardappelen.
Snij de sjalotten fijn, courgette in dunne schijven snijden.
Champignons en tomaatjes evenzeer in schijven.
Rucola grof snijden.
Boter laten smelten en de groenten toevoegen evenzeer kruiden, stoof dit beetgaar aan.
De losgeklopte eieren erover verdelen de rucola en Boursinblokjes.
Laat dit alles op een zacht vuur bakken tot de eimassa gestold is.
Serveer met brood of opgebakken aardappelen.
derbyke zegt: