Recept
« Terug naar recepten
Ragoût de légumes
PT20M
Ragoût de légumes
Een heerlijk ragoût de légumes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ragoût de légumes te bereiden
Prei in fijne ringen snijden . Champignons in vieren snijden . Ajuin in schijven snijden . Courgette in blokjes snijden .
Stoof de groenten beetgaar en kruid hartelijk met de hierboven vermelde kruiden , voeg room toe en laat nog even op een zacht vuur pruttelen . Serveer zeer warm.
Stoof de groenten beetgaar en kruid hartelijk met de hierboven vermelde kruiden , voeg room toe en laat nog even op een zacht vuur pruttelen . Serveer zeer warm.
rientje zegt: