Recept
« Terug naar recepten
Omeletje : gerookte zalm en grijze garnalen
PT5M
Omeletje : gerookte zalm en grijze garnalen
Een heerlijk omeletje : gerookte zalm en grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje : gerookte zalm en grijze garnalen te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruid met peper.
Boter goed opwarmen in de pan het eiermengsel toevoegen, de garnalen en gerookte zalm in snippers toevoegen en de gehalveerde tomaatjes. Zet het vuur lager en laat stollen tot het ei van de pan los komt.
Nu even onder de grill en laat het rustig gaar worden.
Serveer dit omeletje met een dik gesneden boeren boterham.
Boter goed opwarmen in de pan het eiermengsel toevoegen, de garnalen en gerookte zalm in snippers toevoegen en de gehalveerde tomaatjes. Zet het vuur lager en laat stollen tot het ei van de pan los komt.
Nu even onder de grill en laat het rustig gaar worden.
Serveer dit omeletje met een dik gesneden boeren boterham.