Recept
« Terug naar recepten
Halloweenomelet met gerookte zalm
PT20M
Halloweenomelet met gerookte zalm
Dit is een heerlijke omelet met gerookte zalm, die je bijvoorbeeld prima met Halloween kan eten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Kinderen - Halloween
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halloweenomelet met gerookte zalm te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruiden.
Sjalotjes fijn snijden.Tomaatjes halveren.
Gerookte zalm in slierten snijden.
Pompoen in dunne schijven snijden.
Stoof alle ingrediënten aan in een beetje boter, verdeel de zalmslierten erover en giet de losgeklopte eieren erover. Laat dit even bakken totdat de eieromelet los komt van de bodem van de pan.
Nu onder de grill en laat mooi bruin bakken .
Sjalotjes fijn snijden.Tomaatjes halveren.
Gerookte zalm in slierten snijden.
Pompoen in dunne schijven snijden.
Stoof alle ingrediënten aan in een beetje boter, verdeel de zalmslierten erover en giet de losgeklopte eieren erover. Laat dit even bakken totdat de eieromelet los komt van de bodem van de pan.
Nu onder de grill en laat mooi bruin bakken .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Serveer met dik gesneden boerenbrood .