Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische lasagne
PT45M
Vegetarische lasagne
Een heerlijk vegetarische lasagne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische lasagne te bereiden
Tomaten in schijven snijden.
Paprika's in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Aubergine in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Groenten even opstoven .
Tapenade : alles mixen.
Van de bloem, boter en melk een béchamel-saus maken en kruiden met peper, zout en muskaatnoot .Voeg de tapenade toe.
Oven voorverwarmen op180 °C.
Neem een vuurvaste schotel begin met een laagje saus onderaan, schik er vervolgens de lasagnevellen bovenop, groenten de kaas grana pandano en bouw zo de lasagne op in 3 lagen. Eindig met de rucola , toefjes Philadelphia kaas en een laatste laagje saus .Zet gedurende 45 min in de voorverwarmde oven.
Serveer zeer warm met vers gebakken broodjes.
Paprika's in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Aubergine in schijven snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Groenten even opstoven .
Tapenade : alles mixen.
Van de bloem, boter en melk een béchamel-saus maken en kruiden met peper, zout en muskaatnoot .Voeg de tapenade toe.
Oven voorverwarmen op180 °C.
Neem een vuurvaste schotel begin met een laagje saus onderaan, schik er vervolgens de lasagnevellen bovenop, groenten de kaas grana pandano en bouw zo de lasagne op in 3 lagen. Eindig met de rucola , toefjes Philadelphia kaas en een laatste laagje saus .Zet gedurende 45 min in de voorverwarmde oven.
Serveer zeer warm met vers gebakken broodjes.