Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van St-Jacobsvruchten
PT40M
Dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van St-Jacobsvruchten
Een heerlijk dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van st-jacobsvruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van St-Jacobsvruchten te bereiden
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Even opwokken.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en kokosmelk. Kruid naar smaak en voeg de Philadelphia en 50 gr grana padano toe.
Pasta beetgaar koken meng deze onder de saus evenzeer de groenten.
St- Jacobsvruchten à la minuut aanbakken in olijfolie deze kruiden met peper en zeezout.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en dille.
Wortel in blokjes snijden.
Even opwokken.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en kokosmelk. Kruid naar smaak en voeg de Philadelphia en 50 gr grana padano toe.
Pasta beetgaar koken meng deze onder de saus evenzeer de groenten.
St- Jacobsvruchten à la minuut aanbakken in olijfolie deze kruiden met peper en zeezout.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt:
Lief hé ze denkt aan mij en aan decoratie voor Kookjij ;-)