Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: krokante pangasiusfilet vergezeld van gebakken aardappelen met een wondersausje
PT30M
Dagschotel: krokante pangasiusfilet vergezeld van gebakken aardappelen met een wondersausje
Een heerlijk dagschotel: krokante pangasiusfilet vergezeld van gebakken aardappelen met een wondersausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: krokante pangasiusfilet vergezeld van gebakken aardappelen met een wondersausje te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden kook deze beetgaar in ruim water met een scheut appelazijn gekruid met gemalen kurkuma en oregano.
De vis kruiden met peper, zeezout en dille wentel in bloem en bak deze krokant aan.
Aardappelen afgieten en aanbakken in een beetje boter.
Voor de saus: ajuin blokjes even aanbakken in een beetje boter kruiden met oregano en gemalen kurkuma.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
Serveer alles zeer warm op bord met een frisse salade van cruditeiten.
De vis kruiden met peper, zeezout en dille wentel in bloem en bak deze krokant aan.
Aardappelen afgieten en aanbakken in een beetje boter.
Voor de saus: ajuin blokjes even aanbakken in een beetje boter kruiden met oregano en gemalen kurkuma.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
Serveer alles zeer warm op bord met een frisse salade van cruditeiten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jenny zegt:
Nu is het recept helder voor me...en heb ik weer wat bijgeleerd!!!
Ik ga het zeer zeker maken!!!! Ben 'n vis liefhebber!!!! :) <3
Hilde Dumont zegt:
Groetjes van ons 3tjes ;-)
Erwin Delano zegt:
Hopelijk heb ik je hiermee nog een eindje geholpen en ben ik zelf weer ook een stukje wijzer geworden ;-) Nogmaals groetjes, Erwin
Erwin Delano zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt:
je ziet vroeg of laat komt het er van om je gerechten te proberen.
Het was weer een voltreffer, dank je!
Dit gerecht verhuist naar mijne privé!