Recept
« Terug naar recepten
Sausje: voor de lekkerbekken
PT10M
Sausje: voor de lekkerbekken
Een heerlijk sausje: voor de lekkerbekken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: voor de lekkerbekken te bereiden
Ajuin in blokjes gesneden even aanbakken in een beetje boter kruiden met oregano en gemalen kurkuma.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook fijn gesneden en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook voor het serveren van de saus de bieslook fijn gesneden en tomaat concassé toevoegen.
Indien nodig bij binden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: