Recept
« Terug naar recepten
Bimi met citroenmozzarella
PT20M
Bimi met citroenmozzarella
Een heerlijk bimi met citroenmozzarella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bimi met citroenmozzarella te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin zijn.Laatze afkoelen.Scheur de mozzarella in grove stukken en druppel er de olijfolie over.Rasp de schil van de citroen en schep die door de mozzarella.breng op smaak met zout en versgemalen peper.Snijd de houtachtige uiteinden van de bimi en stoom ze in een mandje of vergiet boven kokend water in 7 minuten beetgaar.Doe de bimi in een schaal,verdeel de mozzarella erover en bestrooi met pijnboompitten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
camilla zegt:
Groetjes.
bobbeltje zegt:
camilla zegt: