KookJij

Insalata Caprese met rucola

Ik ben dol op Insalata Caprese en om deze ook als bijgerecht te serveren heb ik die een beetje op mijn manier aangepast. De aangepaste versie is dan ook uitstekend geschikt als bijgerecht bij vele (Italiaanse) gerechten of zoals ik het deze keer maakte bij een tapasbuffet.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Insalata Caprese met rucola te bereiden

  1. Doe de rucola in een schaal en doe de in partjes gesneden tomaat en stukjes (of schijfjes) mozzarella erop.
  2. Verdeel de groene pesto en de basilicum blaadjes eroverheen.
  3. Garneer met de schilfers Parmezaanse kaas en de Balsamico crème.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst