Recept
« Terug naar recepten
Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)
PT20M
Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)
De naam van deze lauwwarme Italiaanse maaltijdsalade moet je niet
verwarren met tagliatelle want het lijkt er in de verste verte niet op. Je zou
nog eerder een vergelijking kunnen maken met de rundercarpaccio maar
dan nog veel lekkerder Ik zou zeggen probeer het een keer en overtuig
jezelf. Ik ben in ieder geval om.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade) te bereiden
- Verdeel de sla over de borden.
- Snij de champignons in plakjes, bak ze in een wok of hapjespan en verdeel ze over de borden.
- Snij de biefstuk in reepjes en bak ze heel even om en om. Verdeel ze over de borden.
- Maak de salade af met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, fijngesneden lente ui en de balsamico siroop.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Een snelklaar gerecht wat toch een complete maaltijd is en wat je snel op tafel hebt staan als je uit je werk komt of gewoon als je weinig tijd hebt om te koken.