Recept
« Terug naar recepten
Wraps met gerookte makreel (of zalm)
PT10M
Wraps met gerookte makreel (of zalm)
Deze wraps heb ik al in meerdere varianten gemaakt. Meestal eet ik het als
lunch of als hoofdgerecht na een kop soep maar dit is natuurlijk ook erg
lekker voor bij de borrel of op een buffet.
Ik heb het deze keer met gerookte makreel gemaakt maar ik maak het ook
vaak met gerookte zalm of gerookte paling. Soms gebruik ik ook verse
tomaat in plaats van zongedroogde tomaatjes en je kunt ook in plaats van
wraps een broodje of stokbrood gebruiken. Genoeg variaties mogelijk dus
een multifunctioneel recept.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Hoofdgerechten - Vis, schaal- en schelpdieren
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraps met gerookte makreel (of zalm) te bereiden
- Smeer op elke wrap een dun laagje kruidenroomkaas.
- Verdeel de sla over de wraps, gevolgd door de schoongemaakte makreel, tomaatjes, Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten, fijngesneden lentuitjes en truffelmayonaise
- Rol de wraps op en snij ze doormidden, of in meerdere stukken wanneer je ze maakt voor op een buffet of bij de borrel.