TIP: Je kunt de overgebleven wraps (zonder vulling) heel goed in de
diepvries bewaren. Ik leg er altijd plastic keukenfolie tussen zodat je ze heel
makkelijk per stuk (of per 2) van elkaar af kunt halen.
Recept
« Terug naar recepten
Wrap met Rundercarpaccio
PT10M
Wrap met Rundercarpaccio
Een klassieke rundercarpaccio maar dan in een ander jasje. Ik heb het
gegeten als voorgerecht maar dit is ook lekker als lunchgerecht, op een
buffet maar ook (in rolletjes gesneden) als borrelhapje. Klaar in een wip dus
als je gasten hebt hoef je niet lang in de keuken te staan. Bovendien kun je
dit ook heel goed al van te voren bereiden en in de koelkast bewaren.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap met Rundercarpaccio te bereiden
- Verwarm een koekenpan (zonder olie of boter) en rooster hierin op een laag vuur de pijnboompitjes.
- Laat ze daarna afkoelen.
- Besmeer de wrap met roomkaas, doe op elke wrap een handvol sla en leg daarop een portie carpaccio.
- Verdeel wat schilfers Parmezaanze kaas, zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en pijnboompitjes over het geheel, rol de wrap op en snij deze in het gewenst aantal stukken.