Recept
« Terug naar recepten
Wrap met asperges, gerookte zalm en Hollandse garnalen
PT30M
Wrap met asperges, gerookte zalm en Hollandse garnalen
Een leuke afwisseling op de traditionele asperges. Ook leuk om alles afzonderlijk op tafel te zetten zodat iedereen zelf zijn eigen wrap kan samenstellen. DIY Doe It Yourself. Voor degenen die graag een sausje of dressing willen: de dille-lemonsaus (van Hela) smaakt hier prima bij.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wrap met asperges, gerookte zalm en Hollandse garnalen te bereiden
- Schil de asperges en snij ze in stukjes van 1 cm, kook ze 10 minuten in water met zout, laat ze goed uitlekken en afkoelen.
- Was de sla en droog deze goed.
- Doe de zalm, garnalen en sla in mooie schaaltjes en zet alles midden op tafel zodat iedereen er goed bij kan.
- Smeer de kruidenroomkaas op de wrap, verdeel er sla overheen, drapeer er de zalm bovenop, doe de asperges en garnalen erop, garneer naar wens met de dille-lemonsaus en klap de wrap dicht.