Recept
« Terug naar recepten
Gevulde, gerookte zalm & Hollandse garnalen
PT20M
Gevulde, gerookte zalm & Hollandse garnalen
Met lekkere ingrediënten is het niet moeilijk om een lekker gerecht te maken.
Dit is een typisch voorbeeld van eigen creativiteit, zo eventjes uit mijn mouw geschud.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde, gerookte zalm & Hollandse garnalen te bereiden
- Croutons maken, pijnboompitten roosteren, cocktailsaus maken, cocktailsaus bij de garnalen, zalm insmeren met kruidenkaas en oprollen.
- Sla op het bord.
- Zalmrolletje en garnalen erop.
- Garneren met komkommer, zongedroogde tomaatjes, croutons en pijnboompitten.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Serveer hier een droge witte wijn bij.