Recept
« Terug naar recepten
Bisschops Wijn
PT45M
Bisschops Wijn
Een heerlijk bisschops wijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bisschops Wijn te bereiden
1).Voeg alles bij elkaar, behalve de 1/2 van de beide zest soorten en breng dat bv. in een pan heel langzaam aan de kook.
2).Schenk over in een kan en laat nog even 15 minuten trekken op een theepitje.
3).Schenk nu de glazen in en versier met de rest van de zest
2).Schenk over in een kan en laat nog even 15 minuten trekken op een theepitje.
3).Schenk nu de glazen in en versier met de rest van de zest