KookJij

Glüwein voor de koudste dagen

Een heerlijk glüwein voor de koudste dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glüwein voor de koudste dagen te bereiden

Appelsien goed wassen en in partjes snijden.
Citroen goed wassen en de kruidnagels erin steken.
Voeg de rode wijn en alle ingredienten in een ruime ketel en laat op een zacht vuur pruttelen.Zeker niet koken.Na ruim een uurtje de wijn door een zeef terug opwarmen maar niet laten koken.Drink deze glüwein zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst