Recept
« Terug naar recepten
Glüwein voor de koudste dagen
PT60M
Glüwein voor de koudste dagen
Een heerlijk glüwein voor de koudste dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glüwein voor de koudste dagen te bereiden
Appelsien goed wassen en in partjes snijden.
Citroen goed wassen en de kruidnagels erin steken.
Voeg de rode wijn en alle ingredienten in een ruime ketel en laat op een zacht vuur pruttelen.Zeker niet koken.Na ruim een uurtje de wijn door een zeef terug opwarmen maar niet laten koken.Drink deze glüwein zeer warm.
Citroen goed wassen en de kruidnagels erin steken.
Voeg de rode wijn en alle ingredienten in een ruime ketel en laat op een zacht vuur pruttelen.Zeker niet koken.Na ruim een uurtje de wijn door een zeef terug opwarmen maar niet laten koken.Drink deze glüwein zeer warm.