Recept
« Terug naar recepten
bladerdeeg satebroodje
PT30M
bladerdeeg satebroodje
Een heerlijk bladerdeeg satebroodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe bladerdeeg satebroodje te bereiden
uien en champignons aanbakken met de sambal erbij
gehakt en satesaus ketjap (marinade)mengen met de uien champignons
Verdelen over de bladerdeeg en gewoon dichtvouwen zoals met appelflappen.
met ei bestrijken en ongeveer 25 minuten in de oven op 200 graden
gehakt en satesaus ketjap (marinade)mengen met de uien champignons
Verdelen over de bladerdeeg en gewoon dichtvouwen zoals met appelflappen.
met ei bestrijken en ongeveer 25 minuten in de oven op 200 graden
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
richard zegt:
en natuurlijk kun je de satesaus op smaak brengen geheel naar eigen smaak, de kip zelf zou ik niet marineren, de sate bepaald de smaak van je broodje,
S6 ermee
nettie zegt:
voor deze broodjes gebruik ik ketjapmarinade van conimex is zo in de fles te koop uien doe ik altijd op gevoel
Laila zegt:
roelof en jantje zegt:
richard zegt:
Dan is de kip wel gaar.
yasmina zegt:
richard zegt:
Je kan wel je uitjes even bakken en die dan door je sate saus heen doen.
Ik zou de kip zeker niet eerst bakken en daarna nog eens in de oven doen.
Greetzzz Richard:p
yasmina zegt:
nancy zegt:
richard zegt:
Sharon zegt: