Recept
« Terug naar recepten
Roerbak met rundergehakt, paksoi en kastanje champignons
PT35M
Roerbak met rundergehakt, paksoi en kastanje champignons
Lekker oosters en snel gerecht, dat met een beetje fantasie en wat rest champignons en taugé ontstaan is.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak met rundergehakt, paksoi en kastanje champignons te bereiden
- Verhit een scheutje olie in de wok en ruk het gehakt gaar. Roer en de sambal badjak door.
- Haal uit depan en zet opzij.
- Voeg eventueel nog wat olie toe en fruit de ui, knoflook , rode peper en de gember enkele minuten.
- Voeg de champignons , witte deel van de paksoi en het gehakt toe en roerbak circa 7 minuten.
- Roer er de noedels door en verwarm deze goed mee.
- Voeg het groene deel van de paksoi toe en laat even slinken.
- Voeg de woksaus toe en voeg als laatste de taugé toe on even mee te verwarmen.
- Serveer met wat kroepoek en eventueel wat zoetzure augurk.