Snel een lekkere dagelijkse maaltijd in 25 minuten op tafel .
Zet sambal en ketjap op tafel voor de liefhebber erbij.
Recept
« Terug naar recepten
Spitskool met puntpaprika en biefstukreepjes uit de wok
PT25M
Spitskool met puntpaprika en biefstukreepjes uit de wok
Biefreepjes bakken. Uitje en knoflook fruiten en dan de paprika en de spitskool erbij. Nog wat smaakmakers en klaar.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spitskool met puntpaprika en biefstukreepjes uit de wok te bereiden
- Rooster de pinda's in een droge koekenpan en zet apart.
- Verwarm de olie in de wok. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout naar smaak en bak ze snel bruin op middelhoog vuur. Haal ze uit de pan en hou ze onder aluminiumfolie warm.
- Voeg eventueel nog wat olie toe aan de wok en fruit de ui en knoflook even aan.
- Voeg de paprika en de spitskool toe en bak deze onder af en toe roeren in 7 minutn beetgaar.
- Voeg sambal, sojasaus en ketjap toe. Roer door
- Voeg de noedels toe en warm deze al omscheppend mee.
- Dan gaan de biefreepjes weer in de pan erbij.
- Serveer het gerecht op voorverwarmde borden en garneer met de pinda's, bosui of peperselie.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Zo smaakvol :-)
Ik ga hem de volgende keer proberen met kip. Denk dat dat ook wel heel lekker is.
Lidy Berkx zegt:
Groetjes Lidy en alvast smakelijk eten.