Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegpakketjes
PT20M
Bladerdeegpakketjes
Een heerlijk bladerdeegpakketjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bladerdeegpakketjes te bereiden
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Snijd de ui heel erg fijn en hak de kaas in kleine stukjes.
Meng het eigeel met het eiwit.
Snijd het bladerdeeg in vieren. Leg op elk vierkantje een beetje ui en kaas. Bestrooi met een beetje zwarte peper.
Vouw de punten van het bladerdeeg naar elkaar toe en druk de vier punten stevig tegen elkaar aan.
Besmeer de pakketjes met wat van het ei en bestrooi het nog met wat kaas.
Leg de pakketjes op de bakplaat of in een ovenschaal. Laat ze in 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200graden, mooi bruin worden.
Laat de hapjes even afkoelen en klaar zijn ze!
Snijd de ui heel erg fijn en hak de kaas in kleine stukjes.
Meng het eigeel met het eiwit.
Snijd het bladerdeeg in vieren. Leg op elk vierkantje een beetje ui en kaas. Bestrooi met een beetje zwarte peper.
Vouw de punten van het bladerdeeg naar elkaar toe en druk de vier punten stevig tegen elkaar aan.
Besmeer de pakketjes met wat van het ei en bestrooi het nog met wat kaas.
Leg de pakketjes op de bakplaat of in een ovenschaal. Laat ze in 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200graden, mooi bruin worden.
Laat de hapjes even afkoelen en klaar zijn ze!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
helmsing zegt:
corriekok zegt:
Annetje zegt:
aaf van der vinne zegt:
s.dool zegt: